Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy wam też wczoraj pod wieczór nie działało mpc forum ?

CODER_BEST

26 użytkowników zagłosowało

1. 1. mieli?cie mpc wczoraj wieczorem ?

• tak
      15
    • nie
      11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj wg nie mogłem strony otworzyć przez żadną przeglądarkę ( mozzila , chrom , internet explorer , ani przez komórkę )

Wy też nie mogliście ??

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Na Faceksiążce wszystko jest napisane... Wystarczy wpisać MPC xD I macie najświeższe informacje ;]

2rc8k5i.png

Opublikowano

Na Faceksiążce wszystko jest napisane... Wystarczy wpisać MPC xD I macie najświeższe informacje ;]

No rzeczywiście garść informacji:

Forum chwilowo niesprawne, prosimy o cierpliwość ;)

To chyba każdy zdążył zauważyć :O

Nowicjusz
Opublikowano

Wczoraj wg nie mogłem strony otworzyć przez żadną przeglądarkę ( mozzila , chrom , internet explorer , ani przez komórkę )

Wy też nie mogliście ??

I ty masz coders team?...

Opublikowano

Ja pierdole, każdemu nie działało ale pierdolone dzieciaczki nie wytrzymają bez mpc 5 minut. Nie działa to trudno, idzie się kurwa spać a nie zakłada durne tematy.

1318007489-U170772.png

Sygnatura by

TamiS

Opublikowano

taa ku$%a żeby to było 5 mi to bym się tak nie spinał a akurat ważną sprawę miałem to było około 2h 30 min jak nie dłużej

I co ma do tego moje coder team że mi się mpc nie chciało otworzyć ??

PS: MPC CODER team mam między innymi za to co mam w sygnie ;)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

taa ku$%a żeby to było 5 mi to bym się tak nie spinał a akurat ważną sprawę miałem to było około 2h 30 min jak nie dłużej

I co ma do tego moje coder team że mi się mpc nie chciało otworzyć ??

PS: MPC CODER team mam między innymi za to co mam w sygnie ;)

Ma to że jesteś idiotą. MPC nie działało a ten już płacze -.-

1318007489-U170772.png

Sygnatura by

TamiS

Opublikowano

xD xD Idiotą po prostu chciałem się zapytać czy to tak u wszystkich było czy tylko mi coś się z kompem zwaliło..........

i zaraz będą komentarze to jakiego ty masz kompa pewnie grat to ja od razu napisze żeby nie było

procesor---- AMD ANTHLON 3 rdzenie 3.2

oprogramowanie ------ Windows 7 32 bit

grafika -------- ATI Radeon HD 5700 Series 1G

Pamięć RAM --------- 5G DDR3

internet --------- 10mb/s

a chciałem się po prostu zapytać :(

Opublikowano

Wejdź na Facebooka, wpisz MPC Forum i daj Lubię To i kurwa wtedy będziesz miał informacje kiedy forum działa, a kiedy nie.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Nie wiedziałem że MPC ma FB teraz już wiem dzięki :D temat do zamknięcia

Opublikowano

bez sensowny temat, sam nie wiem czy nie działało bo byłem czymś innym zajęty

Haha, chyba wiem czym :D

@topic Mi własnie też nie działało do 24(chyba)

musicoo.jpg

Zbieram Plusiki , Jeżeli Jesteś Ogarnięty Daj mi Go .:D

ѦƤƆ4ЄѴЄЯ

Opublikowano

Nie bylo mnie moze tydzien [nie zeby to ode mnie jakos zalezalo], i ladny bajzel sie zrobil w tym dziale.

Bezsensowny temat, nie mozecie wytrzymac chwili bez mpc forum? Okno ---> rolety ---> otworzyc okno ---> wyjsc na dwor?

Wszystko to jest na wyciagniecie reki x)

Nigdy nie myslalem ze to powiem ale chyba koncza sie tematy do rozmowy w dziale Pogaduszki :D

Teraz jedyne co widze to tematy z pojedynczymi piosenkami, i to takimi uber zajebistymi aka Rebbeca Black -_-

Troche nizej... 'Wam tez nie dzialalo mpc forum?'

OH NOez? Nie dzialalo nam mpc forum!

Co ja teraz poczne, mpc nie dzialalo przez godzine... ;/ Co z tego ze nie dzialalo, po co w ogole o to zapytales? Czy to cos zmieni, chyba wazniejsze ze juz dziala wiec nie rozumiem w ogole po co zalozyles ten temat.

Ludzie, ogarnijcie sie bo byly chwile kiedy mpc forum bylo na skraju upadku i nie dzialalo pare miesiecy (mam na mysli wydarzenie sprzed paru lat kiedy kokosz sam utrzymywal mpc i finanse mu na to nie pozwalaly, potem byla mala reaktywacja itd. itp. ;s).

Zreszta nie wazne.

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...